Jul 12, 2011

SUMMER SOUND FESTIVAL 2011 — ARVONTA


Tämä kesä huipentuu yhteen tapahtumaan — Summer Sound Festival 2011 — jossa esiintyjäkaarti on valittu täydellisesti ja jokaisen makuun löytyy ainakin yksi ulkomainen sekä kotimainen elektronisen musiikin huippu DJ. Olipa se housea tai trancea, kumpaakin on tarjolla kesäisessä Helsingin Suvilahdessa 30.7.2011. Tapahtuma alkaa jo 14:00 ja loppuu 03:30, joten varaa babyoilii tai aurinkosuojaa mukaan ;-)

Tapahtuma yhdistää elektronisen musiikin fiilistelijät ympäri Suomen, ja jo yks vilkaisu tulevaan line-uppiin saa perhosia vatsaan ja hymyn huulille! Mun henkilökohtaisii kotimaisia lemppareita, kuten Orkidea, Heikki L ja Something Good, jotka ovat luoneet meille niin monta euforista ikimuistoista tanssihetkee eri tapahtumissa tulevat varmasti räjäyttämään aurinkonpaisteisen Suvilahden!

ERCOLA VS HEIKKI L — DEEP AT NIGHT


Ulkomaisista DJ:istä puhumattakaan, Above & Beyond, joka oli viime vuoden DJ Mag:in TOP 5, joka viimeks herkisti tunnelmaa soundeillaan ja tekstillä screenillä Cliniceissä marraskuussa 2010. Sekä maailman suurimpia nimiä kuten Roger Sanchez, Robbie Rivera ja Kaskade, jotka saapuvat Suomeen ensimmäistä kertaa historiassa, mä en saisi edes mahtumaan mun kaikkia lempitrackejä heiltä tähän yhteen postaukseen!

ROBBIE RIVERA — WE LIVE FOR THE MUSIC


ROGER SANCHEZ — ANOTHER CHANCE


Tähän tapahtumaan on kaksi arvontaa. Ensimmäinen on www.summersound.fi:ssä, jossa on säännöt miten voit voittaa fanitapaamisen Above & Beyonden kanssa.Toisen lipun voittaa täällä linkittämällä mun blogin sun sivustolle, olipa se Facebook, toinen blogi taikka muu mesta netissä ja kertomalla lyhyesti, mikä on ollut sun mielestä tän kesän paras tapahtuma taikka muisto! Ja muista linkittää sun sivu myös tänne! ;-) Arvonta suoritetaan 20.7.2011, jolloin voittaja paljastuu!

So I’m not gonna write the whole lot again in English this time, however, if you like to hear above mentioned world class artists at the Suvilahti on 30.7.2011 there is a draw for one ticket. Just link my blog to your facebook or any other page and link it back here under this posting and tell with a few lines of your best memory of this summer! The winner will be announced on 20 of July — just enough time to plan your party weekend ;-)

Good Luck & Onnea arvontaan!
Suvilahti *** Kiitokset kuvista @ Sampsa Sulonen *** http://qwrad.wordpress.com/

Tämä tapahtuma ei tule kaipamaan muuta, kun sua mukaan — kaikki muu syntyy siellä, hyvä porukka, mieletön musa ja tietty se ainutlaatuinen FIILIS!! <3

Rakkautta, auringonpaistetta ja paljon hymyjä teille loppukesäksi!

The next stop is at Suvilahti! ;-)

10 comments:

 1. Tän kesän paras meno on ko. tapahtumassa, sanomattakin selvä juttu! Best it yet to come. :)

  ReplyDelete
 2. Jee, saa nähdä tärppääkö... :) Nyt on tämä ilmoitus/kilpailu/blogahdus linkitetty myös Klubituksen forumille kyseisen tapahtuman omaan topikkiin (http://www.klubitus.org/forum_aihe.php?id=99656;sivu=9999#loppu).

  Mun paras kesämuisto/-tapahtuma oli kaverin järkkäämät Juhannusbileet Saimaan rannalla, siellä soi psyke navetassa ja usvaa nousi järvestä - absolutely magical. <3

  ReplyDelete
 3. Paras bilemuisto tältä kesältä taitaa olla Pendulumin keikalta Provinssista sun kanssa muru..<3 fiilis oli mieletön, vaikka jouduttiinkin keskelle Mosh pittiä ja tuli pari mustelmaa..;) Tajusin juuri, että muuten bileilyt on tainnu olla aika vähissä tänä kesänä..;)
  Onneks meillä on kuitenkin monta upeeta Mixxed-iltaa edessä, kuten Loveboatitkin ja tää..<3
  Sini

  ReplyDelete
 4. Linkitin facebookkiin (http://www.facebook.com/hanna.mikkonen/posts/230055180358405)! :)

  Tän kesän ehdottomasti peras tapahtuma on ollu Raveisland Oulussa! Empiin lähtä mestoille yksin, kun aijemmin mulla oli ihan muutama konemusiikista pitävä kaveri ja kaikilla niillä oli sellaiset esteet, etteivät päässeet paikanpäälle. Päätöstä lähteä yksin, ei ole tarvinut katua hetkekään. Tutustuin uusiin ihmisiin ja sain uusia kavereita. Ja unohtamatta, miten mahtavat bileet ne oli! Menisin vaikka heti uudestaan :))

  ReplyDelete
 5. Hei, Linkitin omaan profiliini facebookissa.

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100001271962052

  ReplyDelete
 6. Siinäpä sivu, lyhyt mutta ytimekäs teksti.. :) I think you can't see the page due to my privacy settings so I copy paste it here..
  "Paras ja oikeastaan ensimmäinen kunnon häppeninki tälle kesää oli viime viikonlopun Raveisland Open Air Festival.. Kiitokset Marcus Maison & Will Dragen, voin olla Ville se lemmikkielukka kuhan saan olla koala.. :D"

  Kimmo KiLe Rita

  ReplyDelete
 7. Linkitin tämän blogin naamakirjaan kera seuraavan tekstin; Paras ja oikeastaan ensimmäinen kunnon häppeninki tälle kesää oli viime viikonlopun Raveisland Open Air Festival.. Kiitokset Marcus Maison & Will Dragen, voin olla Ville se lemmikkielukka kuhan saan olla koala.. :D
  https://www.facebook.com/kimmo.rita

  ReplyDelete
 8. Siinäpä sivu https://www.facebook.com/kimmo.rita , lyhyt mutta ytimekäs teksti.. :) I think you can't see the page due to my privacy settings so I copy paste it here..
  "Paras ja oikeastaan ensimmäinen kunnon häppeninki tälle kesää oli viime viikonlopun Raveisland Open Air Festival.. Kiitokset Marcus Maison & Will Dragen, voin olla Ville se lemmikkielukka kuhan saan olla koala.. :D"

  Kimmo KiLe Rita

  ReplyDelete
 9. Kuka muuten voitti arvonnan? :)

  ReplyDelete
 10. Hei kaikille, ja kiitos osallistumisesta.. Oisko pieni pahoittelu paikallaan, kun kesti palata tähän bloggailun pariin ja ilmoittaa voittajan =D

  Eli lipun Summer Sound 2011 voitti Hanna Oulusta! =) Toivottavasti Hanna nautti myös tapahtumasta täysin siemauksin! Ens vuonna uudestaan!

  xx

  ReplyDelete