Mar 4, 2011

Yön Soundi ja pari sanaa duunista.

Ihan pakko laittaa tää remixi tänne, jonka just bongasin!

On aika magee dubsteppi remixi yhdestä mun ikifeivoritista "Romeo & Julietin" soundtrackista!

THE LOCKHEAD — KISSING YOU (DESREE DUBSTEP REMIX)


Ja tässä sit teille vähän iltasatuakin pitkästä aikaa!

Tulin kotiin taas vaihteeks myöhäiseltä duunireissulta. Mut on siis tuomittu tekemään ravintola-alaa vanhuuteen asti ja sen jälkeenkin. Oon koittanut melkeinpä kaikkia yleisiä rooleja rafla-alalla ja rakastanut sekä vihannut alaa vaihdellen yhtä voimakkaasti. Enemmän kuitenkin aina viihtynyt duunissa. Onhan tää vauhdikas ala kieltämättä, jos vaan riittää kiinnostusta ja uteliaisuutta, ja mikä tärkeintä, energiaa — tää duuni on nimittäin rankkaa!
Oppiminen taas ei lopu ikinä. Erikoistu viineihin ja susta tulee sommelieri. Jos enemmän kiinnostaa cocktailit ja muut drinksut, niin miksei tekis baarimestarin, taikka flairtenderin hommia. Sillä ainakin pääsee temppuileen pomon budjetin kanssa rikkoessaan pari vodkapulloa taikka satakunta lasia. Tietenkin vahingossa… ;-)
Ruokapuolella kokkia pääsee riivaamaan kysellessä kaikista ruuista, såseista ja juustoista yhtä sun toista! Ahhhh kokki versus salisota — mikä klassikko! Tuli pieni sellainenkin tänää treenattuu, ettei vaa pääsis unohtuu.
Asiakkaat sentään oli älyttömän kivoja tänään, eikä millään meinannu päästä mua himaan ja itteään jatkamaan iltaa seittemän ruokalajin maistelumenun ja kuutisen viinipullollisen jälkeen. Onneks sentään amerikkalainen kulttuuri tuli siinäkin kunnossa esille ja reippaasti sitten kiitettiin illasta ja asiakaspalvelusta.
Nyt mun jalat huutaa hoosiannaa ja on korkee aika painua pehkuihin! Huomenna alkaa viikonloppu ja se varsinainen seikkailu!
Until then!

xx

No comments:

Post a Comment