Feb 2, 2011

Tätä kutsutaan TURHAUTUMISEKSI

Okei, siis nyt ois tarkoitus vähän inistä! Nimittäin iniseminen on todella terveellistä ainakin mun tutkimusten mukaan, eikä kerry pahaa fiilistä omaksi taakaksi, kun se saadaan purettua pois!

1. Minkä helvetin takia ton Photoshop Elementin pitää olla niin helvetin monimutkainen, et mulle tulee yhtä turhautunu fiilis sen kanssa, kun mun faijalle sen yrittäessä käyttää Facebookia? Ja eiks elementti just meinaa jotain simppeliä? No ylläri sitä se ei ole!

2. Miks mä aina jään jumittaa koneelle ja surffailee tunneiks ja tunneiks — ettii musaa, fixaa blogii, facebookkaa ja mitä vain muuta vähemmän tärkeetä — ja pilaa sillä täysin mun yöunet?!

3. Miks mun iho näyttää siltä, ku se olis hemmetin Sahara ja sil ois jano, vaik mul ei oo jano ja litkin kyl sitä vettä pitkin päivää??

4. Miks ihmees mun pitää olla niin oikukas, päättämätön ja vailla keskittymiskykyä, mikä johtaa ajanhaaskaukseen, vaikka voisin olla paljon tehokkaampi, niin mulle jäis enemmän ihanaa turha-aikaa käsille!

5. Ja taas siis yks nukkumaton yö takana, ja edessä häämöttää duunimessut, kirjasto, tanssiharkat… ja EVVK sanon minä! Ehkä just ja just voisin käydä pikavisiitila Casinossa, kun siellä järkätään kiinalainen uusi vuosi… vähä jäljessä sekin… no eipä meiänkää joulu kyl sekää hirveen modernin aikataulun mukaan mene.

6. Arvatkaa vaa, kuinka paljon oon kerenny/jaksanut/viitsinyt lukee tuleviin pääsykokeisiin, ja kuinka paljon luen tänää, ku rupee koht väsyttää?!


ARGH!


7. Ja miks näit tyhmii teknisii vikoi, kuten kuvan lataamisen epäonnistuminen, tulee niin usein ja niin väärää aikaa — kuten NYT!


Nonnih, onnistui jotain… ja toikin kuva tuli niin pienellä, vaikka suurimman kuvan koon valitsin, eikö Photo Boothilla riitä pixelikokoo, vai tähhhh — en kyl oo mikää tekniikan ihmelapsi se kyllä tiedetään! Se kyllä kummasti helpottais, ku ei aina tarttis veikata, mitä täällä söhertää!


Audrey Tautou

JA NYT TULI VÄSY — Nukkumatti mitä sä teet?! Hus siitä!

No comments:

Post a Comment