Jan 20, 2011

Kumpparit ja kumppanit

Olen miettinyt, kummalla kielellä kirjoittaisin mielummin englanniksi vai suomeksi? Onhan myös se vaihtoehto, että voisin kääntää jokaisen postaukseni kummallekin kielelle, mutta tietäen minkälaisia “puhe”- ja kirjoitusripuleita joskus saan, se ei ehkä olisi kaikista optimaalisin vaihtoehto. Eräs teistä ehdotti, että kirjoittaisin mielummin suomeksi, kun kerran näillä kulmilla hengailen, ja näin se olisi helpompaa lukijoille. Niinpä pari viimeisintä postausta ovatkin suomeksi. Koitan kääntää englanniksi aina välillä tärkeimmät jutut, ja jatkaa ainakin jonkin aikaa kirjoittaa suomeksi — odotellessa teidän ihanien palautetta!

Tästä päivästä ei voi muuta sanoa, kuin että täysin nappiin mennyt päivä. Ihan aamusta lähtien! Päädyttiin eilen, pitämään pientä tyttöjen iltaa, tai pikemminki viikonlopun jälkeisen ahdistuksen pelastusoperaatiota viinin kera… tehosi varsin hyvin! Seuraavana aamuna kolme ihanaa söivät kiirehtimättä tunnin mittaisen ja todella maukkaan aamupalan, ja purkasivat viimeiset tipat wiikendin ahdingosta pois, mikä on ihan luksusta näin keskellä viikkoa.

Tottakai päivä ilman edes pientä takapakkia, ei ole omansa… Käytiin kyselemässä kadonnutta luuriani, eikä sitä tietenkään löytynyt. Voi itku! Mutta kappas vain, sinä hetkenä siellä löytötavaratoimistossa ei sitten tehnytkään mieli itkeä, vaan itkun sijaan nousi hymy korviin asti — sen verran kuumat kundit siellä oli jeesaamassa meitä! Nyt tiedetään minne mennä varmasti käymään, jos muulloinkin häviää jotain… Mitä turhaan soitella tavaroitten perään ja kuluttaa puhelinlaskua, kun voi käydä paikan päälläkin. ;-)

Sen jälkeen vuorossa oli kumisaappaitten metsästys, mikä meni ihan mönkään. Eipä löytynyt mitään kivoja, niin päädyin tilaamaan Brandosilta nämä, mustissa ja beigessä väreissä. Luulen päätyväni kuitenkin pitämään mustat...

http://www.brandos.fi

No comments:

Post a Comment